Zakelijke

Radio Kootwijk Wintershall 147

Party catering maken wij allemaal regelmatig mee, Partyservice Nederland is een graag geziene preferred supplier (voorkeursleverancier) op tal van locaties, bij particulieren, verenigingen, partyschepen en bedrijven. Partyservice Nederland is de totaalverzorger van uw festiviteit maar ook voor een lunch kunt u bij ons terecht.
Service met een glimlach, een crew die op tijd aanwezig is en op tijd klaar staat, tijdens uw festiviteit het uw gasten naar de zin maakt, de drankjes op de gewenste temperatuur serveert. Koks die zich inzetten om u te laten genieten van hun culinaire kunsten. U ziet onze ervaring sedert 1983 terug in uw evenement.

Een garantie voor de perfecte uitvoer van o.a. uw bedrijfsevenement, personeelsfeest of op de zaak bij Partyservice Nederland bent u verzekerd van een succesfull party! Partyservice Nederland verzorgd uw totaal evenement maar u kunt ons ook inschakelen voor de aanlevering van een luxe borrelgarnituur, of de levering van een captains dinner.

Offerte aanvragen

Actueel

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen