Personeelsfeest

COPYRIGHTS GUUS SCHOONEWILLE

Ben je van plan om binnenkort een personeelsfeest te organiseren? Dan kan daar nogal wat werk bij komen kijken. Je wilt uiteraard goed voor de dag komen met een originele inslag. Het feest is eigenlijk pas echt geslaagd als er maanden na afloop nog steeds over wordt gepraat bij de koffie-automaat. We nemen graag zoveel mogelijk werk voor u uit handen.

Een thema op maat of kiest u uit ons ruime assortiment party arrangementen? Bent u op zoek naar een beach party, een dinnershow, een casino avond of een swingende salsa avond? Dan bent u bij Partyservice Nederland aan het juiste adres! Wilt u een eenvoudige avond met heerlijk eten of wilt u extreem uitpakken in een fantastische thema avond? Op uw eigen locatie of een locatie buiten de deur? Wij helpen u graag verder bij het organiseren van uw personeelsfeest.

Zoekt u een verrassend en origineel bedrijfsuitje in Rotterdam? De bijzondere varende dinnershows van Theater op het water biedt u uitkomst. Bekijk het aanbod aan arrangementen voor groepen op de website van www.theaterophetwater.nl en u zult een geweldige avond beleven. Of u nu met 2 komt of met 300.

Offerte aanvragen

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen