Opening

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De opening van uw bedrijf na een verbouwing of een verhuizing naar een nieuw onderkomen moet een bijzondere gebeurtenis worden, die mensen zich nog lang zullen herinneren. U heeft het al druk genoeg en daarom laat u de organisatie van de opening aan de specialisten en creatieve eventmanagers van Partyservice Nederland. Zij zullen voor uw openingsfeest een geweldig concept bedenken!

Wij bieden standaardarrangement aan maar kunnen ook een bedrijfsopening op maat voor u organiseren. Zo bieden wij verschillende catering mogelijkheden aan zoals hapjes, dranken, buffetten, koffie en thee arrangement, lunch arrangementen etc. Neem hiervoor een kijken in onze banquitingmap. Daarnaast kunnen wij u verder helpen met de materiële invulling, decoratie en personele invulling.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze organisatie vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem direct met een van onze medewerkers contact op via info@partyservice.nl of via 0900 – 2353337.

Offerte aanvragen

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen