Eerste paal staan

Partyservice Ensco

Gefeliciteerd! Een belangrijke mijl (hei) paal is aangebroken. Een gelegenheid die enige aandacht verdient. Het slaan van de eerste paal!

Realisatie van nieuwbouw of renovatie is een gecompliceerd proces en kost vaak lange tijd van energie en inspanning in de voorbereiding. Maanden, zo niet jaren, gaan er overheen voordat een uiteindelijke beslissing genomen is en de eerste paal wordt geslagen. De eerste paal is dan ook met recht een mijlpaal. Maar als dan de beslissing is genomen, de eerste spade eindelijk de grond ingaat, bent u trots en wilt u het gehele proces uiteraard steeds op gepaste wijze delen. Dit is het  juiste momenten om uw relaties, medewerkers en potentiële klanten eens uit te nodigen, u laat zien dat u bouwt aan de toekomst, dat door de nieuwbouw er vertrouwen is en zeer belangrijk, u gaat voor de beste kwaliteit!

Een passende uitstraling, ludiek met de juiste touche. Een passende ontvangst met drankje en hapje en bijpassende act of animatie. Een geschreven concept op maat of een van onze party arrangementen, alles kunnen wij voor u realiseren. Passend bij uw gedachten en concept.

Wilt u mee informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan contact op via het offerte formulier of neem direct contact op met een van onze medewerkers via 0900-2353337 of via info@partyservice.nl.

Offerte aanvragen

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen