Westelijkhandelsterrein Rotterdam

westelijk handelsterrein 2

Het Westelijk Handelsterrein is misschien wel het best bewaarde geheim van Rotterdam. Achter de statige gevels van het Scheepvaartkwartier bevindt zich een uniek complex aan pakhuizen. Onder de schitterende glazen overkapping op de bovenverdieping vindt u galeries met moderne kunst, restaurants met gerechten uit alle windstreken en winkels met een verrassend aanbod.

Iedere omgeving en sfeer die u beoogd, is te realiseren op het Westelijk Handelsterrein. Chique tussen de kunst, informeel aan de bar, onder de schitterende overkapping van de bovenstraat, of in de benedenstraat met haar unieke verlichting?
Dranken kunnen worden geserveerd of aan de bar worden gehaald, en hapjes kunnen in iedere gewenste smaak, uitstraling en thema worden geserveerd. Ook kunt u er voor kiezen om diverse concepten qua smaakbeleving te laten serveren, waardoor u op dezelfde avond zowel bitterballen, fusion gerechten als tapas voorgeschoteld kunt krijgen.
Wij garanderen u een prachtige aankleding, uitstekende hapjes en drankjes en professionele bediening. Ook entertainment zoals een DJ of leuke Band mag natuurlijk niet ontbreken. Na afloop kunnen uw gasten met een goed gevoel naar huis, een leuke give-away of ander aandenken maken de avond compleet.

Actueel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur hendrerit convallis sagittis. Donec eu sem vitae urna tincidunt fringilla. Aliquam luctus erat vel metus rutrum porttitor