Verhuur

Party materialen, feest verhuur en alles voor de Horeca of Catering. Wij hebben (bijna) alles voor u in huis. Tafels, stoelen, borden, bestek, partytenten, koeling, kachels, barbecue’s, popcorn of suikerspin apparatuur enz enz. Noemt u het maar op en het staat in ons verhuur magazijn. Op onze website horecarent.nl vind u onze partymaterialen per categorie. U kunt de bestelling door ons laten bezorgen, uiteraard is afhalen ook mogelijk. Onze afhaallocaties zijn Oude Tonge, Rotterdam en Oostvoorne.

Wij verzorgen niet alleen uw bedrijfsfeest, tuinfeest of bruiloft met onze partymaterialen of horeca benodigdheden, maar ook culinaire traktaties, zoals salades, vlees en vis schotels, maar ook heerlijke partyhapjes en barbecue pakketten, voor deze heerlijkheden verwijzen wij u naar Allesvooruwparty. Ook uw dranken zoals fusten (horeca) bier, wijen en frisdranken kunnen wij u leveren (zelfs gekoeld).

Wij hopen hiermee uw nieuwsgierigheid te hebben gewekt. Als u advies nodig heeft bij het samenstellen van uw bestelling, neemt u dan contact met ons op. Ons enthousiaste team is u graag van dienst!

Wat Hebben Wij Te Bieden

Lorem ipsum..,.