Traiteur Utrecht

Een traiteur zoekt u niet zomaar, veelal is dat omdat u iets te vieren heeft. Een opening van een nieuw kantoor, het vieren van een jubileum op de zaak of in de privésfeer. Zelfs een verjaardag of de buurtbarbecue kan een aanleiding tot het zoeken van een cateraar zijn. Vervolgens zoekt u iemand die dat in uw omgeving kan doen. Zo komt u uit bij Partyservice Nederland als uw traiteur Utrecht en omstreken.

Voor diverse gelegenheden

U kiest voor een goede en ervaren traiteur als Partyservice Nederland bij diverse gelegenheden. Wij hebben diverse opdrachtgevers voorzien van een passende catering, zowel zakelijk gerelateerd als in de privéomgeving. U kunt bij ons terecht voor eten en drinken tijdens (her)openingen van uw gebouw(en), jubilea, verjaardagen en alle andere gelegenheden.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is een gerenommeerde traiteur in Nederland. Van oorsprong zijn wij gevestigd in het Zeeuwse Oude Tonge, maar inmiddels werken wij door het gehele land. Ook in Utrecht zijn wij actief, zodat wij ook uw opdracht kunnen aannemen en uitvoeren.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die het inhuren van een traiteur in Utrecht of omgeving bieden? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van het buffet, de hapjes of het diner tijdens uw gelegenheid. Heeft u een vraag of opmerking? Neem ook dan contact op.

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen