Traiteur Rotterdam

Rotterdam

Wanneer u kiest voor Partyservice Nederland, kiest u voor een goede en ervaren traiteur. Wij hebben diverse opdrachtgevers mogen voorzien van een passende catering, zowel zakelijk als privé bij een grote verscheidenheid aan gelegenheden. U kunt bij ons terecht voor eten en drinken tijdens (her)openingen van uw gebouw(en), jubilea, verjaardagen en diverse andere evenementen. Ook is het goed om te weten dat wij ook als traiteur Rotterdam en omgeving in te huren zijn.

Een goede traiteur vinden

Een traiteur vindt u niet zomaar, een goede traiteur zeker niet. Een opening van een nieuw kantoor, het vieren van een jubileum op de zaak of in de privésfeer; catering is bij iedere gelegenheid een verstandige keuze. Een goede traiteur kiest samen met u het eten en drinken uit. Hij of zij staat u bij met advies, maar respecteert uw keuze. Dat is precies hoe wij te werk gaan!

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is een ervaren traiteur met een goede reputatie bij zowel opdrachtgevers als vakgenoten. Waar wij ooit in het Zeeuwse Oude Tonge als cateringservice begonnen zijn, werken wij inmiddels voor opdrachtgevers door heel Nederland. Ook in Rotterdam en omstreken zijn wij actief, zodat wij ook in deze omgeving uw cateringverzoek kunnen aannemen en uitvoeren.

Catering en traiteur diensten vanuit Rotterdam door heel Nederland. Bijvoorbeeld catering in Zoetermeer, catering in Delft of Catering in Bergen op Zoom.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die het inhuren van Partyservice Nederland als uw traiteur in Rotterdam of omgeving bieden? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van alle culinaire mogelijkheden. Heeft u een vraag of opmerking? Neem ook in dat geval contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ook direct uw wensen online doorgeven via ons offerteformulier!

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen