Een traiteur in Rhoon gezocht?

Wanneer u een feest of ander evenement aan het organiseren bent, kan het verzorgen van de catering er wel eens bij inschieten. Kies daarom voor een traiteur die ook in Rhoon actief is om deze taak van u over te nemen, bij welke gelegenheid dan ook.

Zowel particulier als zakelijk

Er zijn diverse gelegenheden waarbij gebruik kan worden gemaakt van een traiteur, zowel particulier als zakelijk. Wij hebben ervaring met deze particuliere aangelegenheden:

  • Verjaardagen;
  • Jubilea;
  • Huwelijksfeesten en
  • Housewarmings.

Voor de volgende zakelijke evenementen kunt u gebruik maken van onze diensten:

  • Congressen;
  • Vergaderingen;
  • (Her)Openingen en meer.

Over ons

Partyservice Nederland is uw traiteur voor een volledige catering, wanneer u daar zelf niet aan toekomt. Wij werken overal in Nederland, met een hoofdkantoor in Oude Tonge. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met werken op locatie, waardoor wij u ook in Rhoon van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij u bieden voor de eerder genoemde of andere gelegenheden? Wilt u uw smaakpapillen laten ervaren wat wij in de keuken te bieden hebben? Wilt u Partyservice Nederland als uw traiteur in een locatie naar keuze in Rhoon? Neem contact op om een menu of buffet samen te stellen. Ook als u een vraag of opmerking voor ons heeft, kunt u van deze contactmogelijkheden gebruik maken.

Anderen bekeken ook: Traiteur Spijkenisse, Traiteur Zeeland, Catering Bergen op Zoom en Catering Breda

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen