Traiteur Dordrecht

Een traiteur zoekt u niet zomaar, veelal is dat omdat u iets te vieren heeft. Een opening van een nieuw kantoor, het vieren van een jubileum op de zaak of in de privésfeer. Vervolgens zoekt u iemand die dat in uw omgeving kan doen. Zo komt u uit bij Partyservice Nederland als uw traiteur Dordrecht en omstreken. Voor iedere gelegenheid.

Catering bij diverse gelegenheden

U kiest voor catering bij diverse gelegenheden. Ons team heeft voor vele opdrachtgevers verzoeken mogen uitvoeren, zowel zakelijk als in de privésfeer. Zo kiest men voor ons bij bedrijfs(her)openingen, jubilea, verjaardagen of de buurtbarbecue. Wat de gelegenheid en wens ook is, ons team helpt u graag met een juiste invulling van ieder evenement.

Invulling van ieder zakelijk evenement

U kunt bij ons team terecht voor de gehele invulling van uw evenement, ook voor de organisatie daarvan. Aan de hand van uw wensen zoekt ons team naar de juiste invulling voor uw zakelijke evenement. Onze verkregen kennis en expertise gebruiken wij om alle wensen te vervullen. Zo kunnen wij bijeenkomsten organiseren ter gelegenheid van een jubileum, (her)opening of fusie, een meeting of congres faciliteren of een productpresentatie in goede banen helpen leiden.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Partyservice Nederland als traiteur in Dordrecht of omgeving u geeft? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van al uw wensen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen