Op zoek naar een Traiteur in Den Haag?

Wilt u gebruik maken van de diensten van een traiteur op een locatie in of rondom Den Haag voor uw aankomende zakelijk of particulier evenement? Partyservice Nederland is de traiteur waar u naar zoekt en die u vele mogelijkheden biedt.

Wij van Partyservice Nederland bieden onze diensten niet alleen aan op uw eigen locatie maar daarnaast ook op speciale of bijzondere locaties zoals een van onze partyschepen bijvoorbeeld partyboot De Brandaris.

Mogelijkheden van een traiteur

Het doel van een goede traiteur is om al uw culinaire zorgen weg te nemen. Om die reden bieden wij u diverse mogelijkheden aan, zodat u zelf kunt kiezen wat uw gelegenheid af gaat maken. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Een warm en koud buffet;
  • Diverse (borrel)hapjes;
  • Een zomerse barbecue;
  • Een volledig samengesteld menu of
  • Overleg met ons voor andere mogelijkheden.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw traiteur voor de catering, wanneer u daar zelf niet de kennis of tijd voor heeft. Bij ons heeft u een ruime keuze aan hapjes, buffetten of menu’s voor zoveel personen als dat u verwacht te ontvangen. Dit doen wij met een passie voor eten en gastvrijheid. Bij ons kunt u terecht voor gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, open dagen of een personeelsfeest. Maar ook voor gelegenheden in privé sfeer zoals huwelijken, verjaardagen of jubilea.

Contact met ons opnemen

Wilt u ons direct als traiteur op uw locatie in Den Haag? Of wilt u eerst met ons bespreken welke mogelijkheden wij aanraden voor uw gelegenheid? Neem voor beide en andere aanleidingen contact met ons op.

Anderen bekeken ook: Traiteur Rhoon, Traiteur Spijkenisse, Traiteur Zeeland, Traiteur Breda, Traiteur Rotterdam en Catering Bergen op Zoom.

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen