Traiteur Breda

Kiezen voor een goede traiteur doet u op basis van mogelijkheden. De mogelijkheden die u worden geboden, mogelijkheden omtrent beschikbare data en financiële mogelijkheden. Ook de locatie is van belang, omdat u een cateraar zoekt die in die omgeving actief is. Dat begrijpen wij en wij zijn graag uw traiteur Breda en omgeving.

Kiezen voor Partyservice Nederland als traiteur

Partyservice Nederland is ook een traiteur in Nederland. Van oorsprong zijn wij Zeeuws, inmiddels voeren wij opdrachten door het hele land uit. Opdrachtgevers uit heel Nederland kiezen voor ons, omdat:

    • Wij vele mogelijkheden bieden, variërend van buffet tot hapjes en diner
    • Wij ervaring hebben in zowel grote als kleine groepen
    • Werken met ervaren personeel en volgens de geldende hygiënewetten
    • Wij ons aanpassen aan uw wens en
    • Een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden

Voor diverse gelegenheden

U kiest voor een goede en ervaren traiteur als Partyservice Nederland bij iedere gelegenheid die u organiseert. Deze kan zowel zakelijk als privé zijn, wij hebben een ruime ervaring opgedaan met beiden. Wij hebben diverse opdrachtgevers mogen voorzien van een passende catering. U kunt dan ook bij alle gedenkwaardige momenten gebruikmaken van onze culinaire mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan personeelsfeesten, open dagen of andere bedrijfsfeesten. Maar ook bij verjaardagen, jubilea of huwelijken staan wij graag voor u klaar. Naast catering en traiteur diensten op uw eigen locatie, kunt  u ook kiezen voor een van onze bijzondere feestlocaties zoals een van onze partyschepen, bijvoorbeeld partyboot De Ameland.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Partyservice Nederland als uw traiteur in Breda en omgeving te bieden heeft? Neem dan contact op voor het bespreken van alle opties die u heeft omtrent eten en drinken. Heeft u een vraag of opmerking? Neem ook dan contact op, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier.

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen