Oplevering duikklok

Catering door Partyservice Nederland

Door N-Sea uit Zierikzee werden wij gevraagd een unieke introductie en presentatie te schrijven voor de oplevering van een duikklok die gebruikt wordt om booreilanden op de wereldzeeën onder water te inspecteren.

Het unieke van dit project was dat wij een professionele film met een zeemeermin hebben opgenomen in het zwembad van Zierikzee. Hiervoor hebben wij het zwembad gedecoreerd, een “echte” zeemeermin geregeld, een schitterende opname gemaakt van een zeemeermin die zocht naar de sleutel van de duikklok. Tijdens de introductie avond zelf is deze film gepresenteerd waarna door duikers de zeemeermin uit de duikklok is gehaald, die de sleutel overhandigde aan de directie. Een en ander spectaculaire licht en geluid show. Voor ieder een indruk wekend spektakel.

Wat Hebben Wij Te Bieden
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen