Opendag grootste booreiland ter Wereld

Feest, het grootste en modernste booreiland ter Wereld komt naar de haven van Rotterdam voor afbouw. Voor een vaste opdrachtgever van ons en de firma Ensco verzorgde wij op de Keppel-Verolme werf te Rozenburg een opendag voor medewerkers en hun familie.

Veiligheid was een hoofdzaak in deze opdracht. Bezoekers werden ontvangen in een tent paviljoen met koffie en een lekkernij waarna ze nadat ze waren voorzien van persoonlijke veiligheid middelen per mini trein naar het booreiland gebracht. Hierop volgde eerst een saftey training waarna onder begeleiding in groepjes het platform werd bezocht. Na de rondleiding was er een gezamenlijke barbecue en een stukje entertainment. Al met al een geslaagd evenement.

Wat Hebben Wij Te Bieden

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen