Pieterskerk Leiden

GS_WINTERSHALL DAG2 043

De Pieterskerk vormt al geruime tijd het decor voor concerten, congressen, culturele festiviteiten, diners, (personeels)feesten, ontvangsten, presentaties, tentoonstellingen, vergaderingen en ga zo maar door. Ook vandaag de dag biedt de Pieterskerk een unieke en sfeervolle omgeving voor ieder denkbaar evenement. In deze indrukwekkende historische locatie is vrijwel alles mogelijk: van een intiem diner met een select gezelschap tot en met een zakelijk congres van 1500 personen.

Wilt u meer informatie over de Pieterskerk Leiden? Vul dan het offerte aanvraag formulier in of neem even contact op via 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl. Onze collega’s staan u graag te woord!

 

Offerte aanvragen

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen