De Contessa

Contessa inzet 02

Dit luxe jacht met rijke historie is overwegend in haar oude stijl gelaten. De mogelijkheden voor een klein gezelschap tot 75 personen aan boord van De Contessa zijn eindeloos. Vergaderen, lunches, kleine feestjes, uw verjaardagsfeest of gewoon een mooie rondvaart.

De hoofdsalon is vrij in te richten. Dit heeft als resulataat dat het schip eigenlijk overal voor te gebruiken is. Bruiloften, verjaardagen, presentaties, brainstormsessies, rondvaarten, vergaderingen en ga zo maar door. Verder is de salon voorzien met een zeer goede geluidsinstallatie, een bar en luxe zitjes bij de open haard aan de boegzijde. Aan de buitenzijde is het gangboord overdekt en voorzien van verlichting.

Op het zonnedek kunt u natuurlijk heerlijk genieten van de omgeving, het varen en het uitzicht. Hier stapt u ook zo de ruime stuurhut binnen. De kapitein geeft graag uitleg.

Op het benedendek bevindt zich de buffetsalon. Hier kunnen u en uw gasten beginnen met het genieten van de met zorg bereide gerechten.

Wilt u het schip eens komen bezichtigen of wilt u een prijsopgave ontvangen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers via  info@partyservice.nl. Ook kunt u hieronder het offerte aanvraag formulier invullen.

Offerte aanvragen

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen