Huwelijksfeest

ameland indeling panoramasalon toost

Eindelijk is het zo ver! Jij en je geliefde zullen elkaar het ja woord gaan geven!

Deze bijzondere en vooral mooie dag moet dan ook een dag worden om nooit meer te vergeten. Wij van Partyservice Nederland helpen u graag dit de mooiste dag van uw leven te maken. Zo kunnen wij u uit de voeten helpen bij de kleine zaken maar ook het gehele evenement voor u organiseren. Dit moet de dag worden waarop u zorgeloos kunt genieten van uw familie, vrienden en natuurlijk uw geliefde.

Naast uw trouwgelofte kunnen wij ook uw huwelijksdiner, huwelijksfeest, huwelijks taart, huwelijkslocatie, huwelijks catering en passend entertainment in de vorm van bijvoorbeeld een DJ of band.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan direct contact op via het contact formulier of bel naar 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl. Onze collega’s staan u graag te woord!

Offerte aanvragen

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen