Housewarming

www.persco.nl

Eindelijk is het zo ver! Uw kunt in uw nieuwe huis intrekken en dat verdient natuurlijk een feestelijke housewarming!

Na lang verbouwen of na te hebben gedacht over de inrichting en het huis eigen te hebben gemaakt wilt u dit natuurlijk maar al te graag aan al uw vrienden, familie en collega’s laten zien. Een housewarming is hier de gelegenheid voor. Partyservice Nederland helpt u graag om uw housewarming te laten slagen!

Wat er nu leuker dan uw gasten te verrassen met een heerlijk buffet, luxe partyhapjes, een heerlijke frisse zomerse salade of wellicht een barbecue in de tuin. Wij denken graag mee om een passende culinaire invulling te vinden voor uw housewarming. Daarnaast kunnen wij meedenken over wellicht overige invullingen zoals deze van de dranken, entertainment en personeel.

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u uw housewarming nog feestelijker kan maken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl. Onze medewerkers denken graag met u mee!

Offerte aanvragen

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen