Feestdagen

_MG_5574

De feestdagen komen er weer aan en dat betekend lekker eten gezellig met vrienden, familie of collega´s!

De feestdagen rond kerst en Oud en Nieuw staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en drinken en uw dierbare. Met de culinaire invulling dragen wij graag een steentje bij. Zo kunnen wij onder andere heerlijke kerstbuffetten aanbieden, mooi opgemaakte kerst salades, kerstbrunch arrangementen, feestelijke partyhapjes of complete kerst catering.

Door het ruime assortiment van Partyservice Nederland, de professionele handelswijze en de gerechten die met zorg en verse producten worden bereid kunt u erop vertrouwen dat u uw familie, vrienden of collega’s versteld zullen staan. Voor een inzicht van het culinaire assortiment kunt u terecht op www.partyschotels.nl of een kijkje nemen in onze online Banquetingmap.

Wilt u direct weten of uw ideeën mogelijk zijn of even uw gedachten wisselen met een van onze medewerkers? Bel van 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl.

Offerte aanvragen

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen