Buffetten

chafingdish kip en rijst buffet

Buffetten voor een feestje, buffetten voor een verjaardag, buffetten voor uw bedrijfsfeest of een gezellige familie dag? Partyservice Nederland heeft een ruim assortiment aan buffetten!

Partyservice Nederland is gespecialiseerd in het bereide van het juiste buffet voor de juiste gelegenheden. Met ons uitgebreide assortiment aan buffet vind u altijd het juiste buffet. Wij kunnen u onder andere warme buffetten, koude buffetten, buffet kuikens, thema buffetten, ontbijt buffetten, lunchbuffetten, etc. aanbieden. Daarnaast is het mogelijk op basis van uw wensen een op maat gemaakt buffet voor u samen te stellen.

Voor een overzicht van onze buffetten kunt u een kijkje nemen in onze online Banquetingmap of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen