Laurenskerk Rotterdam

Laurenskerk Rotterdam 1

Grote of Sint-Laurenskerk gelegen in hartje Rotterdam is een sfeervolle eventlocatie van Middeleeuwse oorsprong.
De Laurenskerk is geschikt voor het houden van presentaties, modeshows, plenaire congressen en lezingen, maar ook voor feestelijke bijeenkomsten als diners, recepties of huwelijksfeesten.
De Laurenskerk is goed bereikbaar per openbaar vervoer en er bevinden zich voldoende parkeergarages in de directe omgeving.

Binnen de monumentale muren bepalen een drietal fraaie orgels, drie praalgraven van zeehelden, het koperen koorhek en kaarslicht de historische sfeer. Maar vandaag de dag beschikt de Laurenskerk over tal van hedendaagse voorzieningen, zoals een digitaal geluidssysteem, een verplaatsbaar podium, een vleugel, krachtstroom en toiletvoorzieningen. De ruimte is geschikt voor groepen van 150 t/m 2000 personen.

Meer informatie over de Laurenskerk of de mogelijkheden voor uw evenement bekijken? Neem dan contact met ons op via 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl. 

Offerte aanvragen

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen