Het Oude Raadhuis

raadhuis_middelharnis_pict1

De beste locatie voor vergaderingen, recepties, bruiloften, trouwceremonie, vergaderingen, lunches of diners is het Oude Raadhuis in Middelharnis. Dit raadhuis wordt gezien als een van de mooiste raadhuizen van Nederland. Niet voor niets is het dan ook een geliefde locatie voor allerlei bijeenkomsten. Van trouwerij tot luxe buffet voor gezelschappen tot 50 personen. Ook mini concerten worden graag gegeven in de oude raadszaal.

Het Raadhuis van Middelharnis is in Hollands Classicistische stijl gebouwd. Het wapen van Middelharnis bevindt zich in het fronton. Op het gebouw bevinden zich drie beelden die symboliseren gerechtigheid, liefdadigheid en voorzichtigheid. Naast de deur (voorzijde) aan de rechtse kant bevindt zich een walvisrib afkomstig van de walvis die door vissers uit dit dorp werd gevangen. Aan de linkse kant van de deur hangen twee halsstenen. Op het torentje van het raadhuis ziet men een koperen gaffelscheepje. Dit symboliseert dat Middelharnis van origine een vissersplaats is.

De professionele zorg van de medewerkers van Partyservice Nederland garanderen u een geslaagde uitvoering. Voor de diverse soorten evenementen hebben wij arrangementen samengesteld. Wilt u meer informatie/prijzen van Het Oude Raadhuis vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via info@partyservice.nl of via 0900 – 2353337.

Offerte aanvragen Bezoek website

Actueel

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen