Grote kerk Goes

Wintershall Partyservice Feb 15

De Grote Kerk is het grootste monument van Goes en maakt prominent deel uit van de skyline van de stad. Buiten het gebruik voor kerkdiensten kan de kerk ook gehuurd worden voor uiteenlopende activiteiten voor zowel bedrijven als particulieren.

De stijlvolle en flexibel te gebruiken kerkruimte is zeer geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. Een perfect en sfeervolle ambiance voor zakelijke, feestelijke of plechtige bijeenkomsten. De Grote Kerk kan voor diverse activiteiten worden gebruikt, zoals: Concerten, Congressen, Lezingen, Personeelsfeesten, Vergaderingen, Lunches, Diners, Recepties etc.

Wilt u meer informatie over De Grote Kerk in Goes? Vul dan het offerte aanvraag formulier in of neem even contact op via 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl. Onze collega’s staan u graag te woord!

Offerte aanvragen

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen