Fort Sabina

DCF 1.0

Op het kruispunt van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland ligt Fort Sabina, gebouwd in 1811. Het fort Sabina behoorde samen met de forten Prins Frederik (Ooltgensplaat), De Hel en Bovensluis (beide te Willemstad) en Buitensluis (Numansdorp) tot de Stelling van het Hollandsch Diep en Volkerak, die diende om een aanval op het zuidelijke gedeelte van Holland te voorkomen. Tegenwoordig wordt het fort voor verschillende evenementen ter beschikking gesteld.

Voor een bijzonder groepsarrangement, teamuitje, bedrijfsfeest, familie uitje, dag weg met uw verenigingen, vrienden of vrijgezellenfeestje kunt u zeker terecht bij dit bijzondere Fort in Heijningen.  Themafeesten, verjaardagen, borrels, diners of juist vergaderen? Fort Sabina biedt voldoende mogelijkheden aan om uw event zeer bijzonder te maken!

De professionele zorg van de medewerkers van Partyservice Nederland garanderen u een geslaagde uitvoering. Voor de diverse soorten evenementen hebben wij arrangementen samengesteld. Wilt u meer informatie/prijzen van Fort Sabina vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via info@partyservice.nl of via 0900 – 2353337.

Offerte aanvragen

Actueel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur hendrerit convallis sagittis. Donec eu sem vitae urna tincidunt fringilla. Aliquam luctus erat vel metus rutrum porttitor