Feestdagen

Een spetterende afsluiter

Partyservice Nederland heeft alle ingrediënten in huis om rondom de kerstdagen én in het nieuwe jaar waanzinnige personeelsfeesten en evenementen te organiseren.

Een gezellig bedrijfsfeest organiseren we:

 • Op onze locaties
 • Bij u op locatie
 • Op onze schepen

kerstarrangement bij u op locatie

Vind u het ook altijd zo lastig om te bedenken wat er dit jaar weer voorgeschoteld moet worden tijdens het kerstontbijt of kerstdiner met uw collega’s? Met onze kerstarrangementen op locatie nemen wij u de zorg voor een gezellig kerstfeest uit handen.

Samen met u stellen wij een sfeervol en heerlijk kerstarrangement samen, dit doen wij voor:

 • Kerstontbijt
 • Kerstbrunch
 • Kerstlunch
 • Kerstdiners
 • Kerstbuffetten
 • Kerstbbq’s
 • Kerstdinnershows

Vier uw kerstfeest in onze locaties

De bovenstaande arrangementen serveren wij ook in onze eigen locaties. Zowel Pompgebouw de Esch als Duinpaviljoen de Linde worden naar wens omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstlocatie. Met onze heerlijke gerechten en entertainment zorgt u voor een onvergetelijk magisch kerstfeest!

Bekijk al onze mogelijkheden >

Kerst op de Ameland

Een winterse dag in het hartje van de stad Rotterdam. Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor u en uw gezelschap al klaar.

Tijdens onze kerstshows is er live entertainment in stijl en je kunt genieten van overheerlijke winterse gerechten. Geniet van de stad Rotterdam, gehuld in wintersferen, vanaf het water. U leert de stad op magische wijze kennen.

Vaarprogramma kerst dinnershows

berenboot kerst

Kerst op de Brandaris

Vier Kerst op de Brandaris in Rotterdam! Op 1e en 2e Kerstdag vaart de Beren Boot, ook wel bekend als de Brandaris, 3 uur en een kwartier zodat je uitgebreid kunt genieten van het uitzicht en het speciale Kerstbuffet.

Tijdens deze bijzondere feestdagen is het Berenbuffet uitgebreid met luxere gerechten en kun je gebruik maken van een gevarieerd ijsbuffet. Daarnaast ontvangt iedereen bij binnenkomst een heerlijk glaasje Prosecco en is de Beren Boot natuurlijk in gezellige kerstsferen.

Afvaartijden 1e en 2e Kerstdag

 • 12.00 uur tot 15.15 uur (Brunchvaart)
 • 16.00 uur tot 19.15 uur
 • 20.00 uur tot 23.15 uur

Bekijk het aanbod van de Brandaris >

Kerst op de Marlina

Vaar met ons mee naar de kerstmarkt in Dordrecht of vier kerst op de Marlina tijdens een van onze prachtige cruises.

Kerstmarkt Dordrecht
Op zondag 16 december varen wij naar de kerstmarkt in Dordrecht waar u kunt genieten van de kerstsfeer en het grote aanbod kerstkramen.

We vertrekken om 10:30 uur in Spijkenisse en we komen om 13:00 uur aan in Dordrecht. Daar heeft u de tijd om heerlijk te struinen langs de kerstmarkt. Om16:30 uur beginnen we aan onze terugreis waarna we om 19:30 uur aankomen in Spijkenisse.

Kerstdinner Cruise all-inclusive
Wij varen op eerste kerstdag een prachtige cruise met kerstdiner door de Rotterdamse havens en langs de skyline van Rotterdam. U geniet van een heerlijk viergangendiner met live muziek en entertainment! Vertrek 17:00 uur, terugkomst 22:00 uur.

Bekijk ons hele vaarprogramma

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen