Entertainment

Wintershall Partyservice Feb 15Op zoek naar een leuke band, een DJ of animatie? Partyservice Nederland bied een breed assortiment aan en heeft voor elk event passend entertainment!

Bent u opzoek naar een band voor uw huwelijksfeest, een DJ voor uw personeelsfeest of een karikatuurtekenaar om uw evenement net iets meer te geven? Wij kennen de beste uit de regio en adviseren u hier graag in. Partyservice Nederland kan u onder andere aanbieden:

 

Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Klik op een van de entertainment mogelijkheden voor meer informatie. Voor meer informatie over het inhuren van entertainment kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0900 – 2353337 of mailen naar info@partyservice.nl.

Offerte aanvragen

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen