Drijvend Paviljoen Rotterdam

_AJF3921

Het Drijvend Paviljoen is een evenementenlocatie en deels of geheel te huur voor congressen, exposities, presentaties, recepties en diners.

Het Paviljoen beschikt over 3 verschillende zalen

  • De Foyer

Is de grote ruimte in de twee grootste koepels. U drijft hier letterlijk midden in de Kop van Zuid. Daar heeft u een prachtig uitzicht op want van vloer tot aan de hemel is de constructie transparant. Deze ruimte is geschikt voor ontvangsten, recepties, diners, productpresentaties en workshops. U kunt hier tot 400 gasten ontvangen.

  • Het Auditorium

Heeft een capaciteit van ruim 150 personen en beschikt standaard over audiovisuele middelen. De ruimte wordt veel gebruikt voor presentaties, workshops, debatten en vergaderingen.

  • Het terras

Het Drijvend Paviljoen beschikt over een terras op het water. U heeft hier een fantastisch uitzicht over de Kop van Zuid met onder andere Hotel New York en de Rotterdam. Bij mooi weer een heerlijke plek voor de lunch of naborrel.

Offerte aanvragen

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen