Miami Moonlight cruise

DSC_5245

De Miami’s Moonlight Cruise, is een Havencruise met entertainment en heerlijke buffet stands. U wordt gastvrij ontvangen, maakt kennis met Showmaster Johnny Valentino, DJ Rene, de Dronken ober en Belviz. Voldoende entertainment voor een heerlijke avond aan boord van Mps. De Ameland, u bent vrij om lekker rond te lopen, het schip te bekijken, te genieten van de muziek, het eten en uitzicht. Muziekstijl voor ieder wat wils.

Tijden

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline.
Om 24:00 uur is het einde van een fantastische avond aan boord van de Miami Moonlight cruise.

 Arrangement

De prijs is € 49,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00 en € 8,50 reserveringskosten per boeking.

 In het arrangement:

  • Ontvangst koffie/thee met friandisses
  • Warm – koud buffet
  • Dessert
  • Entertainment met zangeressen & DJ
  • Havencruise

 

Klik hier voor meer informatie over het drankenarrangement.

Voor meer informatie, prijzen en reserveren neem snel een kijkje op onze website www.theaterophetwater.nl of neem contact op met een van onze medewerkers via info@theaterophetwater.nl  of bel naar 0900 – 2353337.

Reserveer hier

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen