Meisjes en Matrozen Nieuwe dinershow
Rotterdam

meisjes en matrozen Meisjes en Matrozen is een nieuwe dinershow van Partyservice Nederland. Kom en beleef het meest gezelligste avondje van Rotterdam! Een nieuw programma over de haven en het woelige Havenleven: …Meisjes en Matrozen

“Meisjes en Matrozen” is een programma voor een gezellig avondje uit of als uw personeelsevenement.  Op partyschip “de Ameland” met het voorbijtrekkende decor van Rotterdam en zijn vermaarde haven brengen twee meisjes en twee matrozen U terug naar de sfeer van een grote havenstad in de vorige eeuw. De avond veranderd echter langzaam in de havenkroeg van nu! Zeemansliederen met een lach en traan, de opwinding van de “warme” havenbuurt en de verleidelijke meisjes met hun geweldige stemmen zorgen voor de juiste stemming. Verlangen, wanhoop en passie staan U te wachten.

Zingen, lachen, huilen, verbazing en je mee laten voeren naar de havenkroeg halverwege de vorige eeuw. Verloren gewaande liedjes met bekende havensongs en tijdloze songs zorgen voor een avond “Matrozensentiment”.

Een interactief programma waarin Rotterdam en zijn wereldhaven wordt bezongen, waarin klassiekers de revue passeren en waarbij U wordt meegevoerd in de dynamiek van de hardwerkende dokwerker en zijn ontspanning aan de wal.

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
24:00 uur Einde avond

Prijs:

– Ticket inclusief Hollands drankenarrangement € 74,50 all-in
– Ticket inclusief Buitenlands drankenarrangement € 84,50 all-in

In 2017 alleen beschikbaar voor besloten gezelschappen vanaf 90 personen. Afhankelijk van het animo worden er in 2018 inschrijfavonden met dit programma georganiseerd.

Het 3-gangen menu:

Voor: Seizoenssoep met Pain de Mer brood met diverse smeersels

Hoofd: Het hoofdgerecht zullen wij in een uitgebreid warm en koud buffet presenteren. In het buffet vindt u diverse koude salades, warme vis en vlees gerechten, sidedishes, groentes en garnituren (alle gerechten afhankelijk van het seizoen),

Dessert: Verassingsdessert van de Chefkok

Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een smakelijke bittergarnituur serveren.

Het 3 gangen menu zal een combinatie zijn van eerlijke havenkost waarvan zowel de dekmatroos als de havenbaron zullen watertanden. Rotterdams, Recht door Zee en natuurlijk Ruim voldoende!

Actueel

Dinnershows text…