Dinnershows

Partyservice De Ameland Dinnershow

Theater op het Water

Aan boord van Partyschip de Ameland treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows.

Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Natuurlijk mag u ook de hele avond “genietend” het spektakel aanschouwen onder het genot van een heerlijke maaltijd en drankje. Lees het gastenboek eens door hoe onze gasten het aan boord tijdens hun personeelsfeest of avondje uit hebben ervaren. Reserveren mogelijk vanaf 2 personen.

Voor meer informatie, prijzen en reserveren neem snel een kijkje op onze website www.theaterophetwater.nl of neem contact op met een van onze medewerkers via onze contactpagina.

Bekijk website Reserveer hier

Actueel

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen