De Maaskamer Rotterdam

140507 Tuin 2

Een historische ambiance in het Scheepvaartkwartier direct aan de Maas. In de voormalige directiewoning van Hudig en Pieters kunt u terecht voor vergaderingen, lunches, presentaties, workshops, trainingen en overige besloten bijeenkomsten.

De zaal heeft een oppervlakte van 100m2 en is voor veel verschillende activiteiten te gebruiken. De ruimte kan flexibel ingericht worden en biedt de mogelijkheid om in enkele groepjes uiteen te gaan.

Vanuit de zaal heeft u uitzicht op de Maas aan de voorzijde en op de stadstuin aan de achterzijde. De tuin is vanuit de zaal bereikbaar en u kunt daar heerlijk ontspannen. In de zaal hebben wij een wisselende expositie van werk van beeldend kunstenaars.

Wilt u meer informatie/prijzen over de Maaskamer in Rotterdam? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen