De Berenboot

Berenboot

De Berenboot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is! Uiteraard kun je wel altijd genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Ook zul je verstelt staan van de bedrijvigheid op het water.

Tijdens de tocht kun je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet met de bekende Berengerechten zoals de spare ribs en saté, maar ook met verrassende seizoensgerechten die elk kwartaal wisselen. Ook serveren wij elk seizoen een extra special waardoor elke vaart een unieke ervaring is!

Afvaartijden

Woensdag 18:30 uur
Vrijdag en Zaterdag 17:00 uur & 20:00 uur
Zondag 16:00 uur & 19:00 uur

 

Prijzen

Per persoon (inclusief boottocht en het Berenbuffet)

Volwassenen € 29,95
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 19,95
Afkoop dranken (binnenlands gedistilleerd) € 16,75
Afkoop drank (kinderen 3 t/m 12 jaar*) € 10,00
* Afkoop drank is optioneel, er kan uiteraard ook per consumptie afgerekend worden

 

Voor meer informatie over De Berenboot, speciale vaarten of boeken kijk op de website Beren.nl – Beren boot of neem contact op met een van onze medewerkers via rotterdam@berenboot.nl of bel naar 010 – 4361911.

Bekijk website Reserveren

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen