Catering Zoetermeer

Voor uw speciale gelegenheid wilt u natuurlijk voor goede en ervaren cateraar (traiteur). Met Partyservice Nederland zit u goed bij ieder mogelijk evenement. Wij hebben al diverse opdrachtgevers mogen voorzien van een passende catering voor allerlei gelegenheden. Dit doen wij doordat zij kiezen voor catering Zoetermeer en omgeving. Zij kiezen voor de juiste cateraar.

De juiste cateraar zoeken en vinden

Een goede cateraar vindt u niet zomaar, zeker de juiste cateraar niet. Een opening van een nieuw kantoor, het vieren van een jubileum op de zaak of een feest of partij in de privésfeer; catering is bij iedere gelegenheid een verstandige keuze. Een goede traiteur kiest samen met u het menu of de hapjes uit. Hij of zij adviseert, maar respecteert uw keuze. Dat is precies hoe Partyservice Nederland te werk gaat.

Over ons

Partyservice Nederland is een ervaren organisatie met cateringmogelijkheden en een goede reputatie bij zowel opdrachtgevers als andere bedrijven in deze branche. Waar wij ooit in het Zeeuwse Oude Tonge als cateringservice begonnen zijn, werken wij inmiddels voor opdrachtgevers door heel Nederland. Ook in Zoetermeer en omgeving werken wij, zodat wij ook in deze omgeving uw cateringverzoek kunnen aannemen en uitvoeren. Ook voor de volledige organisatie van uw gelegenheid kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of open dagen op uw eigen locatie. Maar naast gelegenheden op uw eigen locatie bieden wij ook bijzondere locaties zoals een van onze partyschepen, bijvoorbeeld partyboot De Ameland.

Gevestigd in Rotterdam hebben wij een werkgebied dat naast Zoetermeer ook catering of traiteur mogelijkheden bied in onder andere: Rotterdam, Delft, Breda, Zeeland of Utrecht.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die het inhuren van Partyservice Nederland voor de catering van uw gelegenheid in Zoetermeer of omgeving biedt? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Heeft u een vraag of opmerking? Neem ook dan contact op. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen!

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen