Catering in Delft gezocht?

Bent u op zoek naar diverse culinaire mogelijkheden voor een bijzondere gelegenheid? Bent u op zoek naar een goede en persoonlijk samengestelde catering in of rondom Delft? Wilt u uw feest of andere gelegenheid compleet maken door een lekkere barbecue, warm of koud hapje of een volledig buffet? Kies voor Partyservice Nederland, beschikbaar voor diverse gelegenheden en op iedere gewenste locatie.

Diverse gelegenheden

U kunt voor diverse persoonlijke of zakelijke gelegenheden gebruik maken van onze cateringmogelijkheden, bijvoorbeeld bij:

  • Persooneelsfeesten;
  • Open dagen
  • Congressen;
  • Vergaderingen;
  • (Her)Openingen;

maar wij bieden ook catering aan voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea, huwelijksfeesten, housewarmings en andere feestelijke gelegenheden.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw nieuwe samenwerkingspartner bij het organiseren van culinaire delen voor ieder evenement. Wij geven u diverse mogelijkheden in diensten en services, waaronder een uitgebreid aanbod aan cateringmogelijkheden. Dit doen wij op ieder gewenste locatie en dag(deel). Dit hebben wij voor vele opdrachtgevers mogen doen de afgelopen jaren. Naast catering op uw eigen locatie bieden wij onze diesten ook aan op bijzondere locaties zoals bijvoorbeeld partschepen zoals partyboot De Brandaris.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de culinaire mogelijkheden die catering in of nabij Delft aanwezig zijn? Op deze website ziet u een overzicht van onze opties. Heeft u een vraag waar wij u antwoord op kunnen geven of wilt u direct een menu samenstellen? Klik hier om contact met ons op te nemen en te ervaren of wij Delfts blauw in het thema kunnen verwerken.

Anderen bekeken ook: Catering Oosterhout, Traiteur Barendrecht, Traiteur Bergen op Zoom en Traiteur Den Haag

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen