Catering in Breda of omgeving

Bent u op zoek naar al uw mogelijkheden voor catering in of rondom Breda? Wilt u uw feest of andere gelegenheid helemaal afmaken met de juiste barbecue, warme of koude hapjes of een compleet buffet? Waar u ook voor kiest: Partyservice Nederland is de cateraar waar u naar op zoek bent.

Diverse gelegenheden

U kunt voor diverse gelegenheden gebruik maken van onze cateringmogelijkheden, bijvoorbeeld bij:

  • Verjaardagen;
  • Housewarmings;
  • Jubilea;
  • Bedrijfsfeesten en
  • Zoveel meer.

Onze opdrachtgevers zijn zowel zakelijk als particulier, voor beide groepen kunnen wij een op maat gemaakt buffet of hapjes maken.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw partner bij het organiseren van ieder evenement. Bij ons heeft u de keuze uit vele diensten en services, waaronder een uitgebreid aanbod aan catering, op diverse locaties, waaronder schepen. Daarnaast kunnen wij u adviseren en begeleiden in het kiezen van de juiste hapjes en drankjes om uw gelegenheid helemaal af te maken.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de culinaire mogelijkheden die wij u als catering in of rondom Breda te bieden hebben? Op deze website ziet u een overzicht van onze diensten in de keuken. Heeft u een vraag waar wij u antwoord op kunnen geven? Klik hier om contact met ons op te nemen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Anderen bekeken ook: Catering Delft, Catering Oosterhout, Traiteur Barendrecht en Traiteur Bergen op Zoom

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen