Catering in Bergen op Zoom of omgeving

Bent u op zoek naar diverse culinaire mogelijkheden voor een bijzondere gelegenheid? Bent u op zoek naar een goede en persoonlijk samengestelde catering in of rondom Bergen op Zoom? Wilt u uw feest of andere gelegenheid voorzien van een juiste barbecue, warm of koud hapje of een volledig buffet? Kies dan voor Partyservice Nederland, beschikbaar voor diverse gelegenheden.

Catering in Bergen op Zoom voor diverse gelegenheden.

Wij kunnen u voorzien van cateringmogelijkheden, bij diverse gelegenheden, bijvoorbeeld bij:

  • Personeelsfeesten;
  • Open dagen;
  • Verjaardagen;
  • Housewarmings;
  • Jubilea;
  • Bedrijfsfeesten en nog zoveel meer!

Wij koken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw nieuwe samenwerkingspartner bij het organiseren van culinaire aspecten voor ieder evenement. Wij geven u een ruime keuze in diensten en services, waaronder een uitgebreid aanbod aan cateringmogelijkheden. Dit kan dan weer op diverse locaties, waaronder schepen zoals partyboot De Brandaris. Maar uiteraard ook op uw eigen locatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de catering mogelijkheden die in of nabij Bergen op Zoom aanwezig zijn? Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze diensten. Heeft u een vraag waar wij u antwoord op kunnen geven of wilt u direct een menu samenstellen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Ook kunt u online een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Wij bieden onze diesten vanuit Rotterdam niet alleen aan in Bergen op Zoom, maar wij bieden ook: Catering Delft, Catering Zoetermeer en ook Traiteur Barendrecht.

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen