Buffet

salade buffet

Bij Partyservice Nederland besteld u de lekkerste buffetten. Met een groot aanbod koude en warme buffetten voor zowel bedrijven als particulieren geleverd in de regio Zuid-holland, Zeeland, deel van Brabant en een deel van Utrecht.

Onze buffetten zijn natuurlijk van sublieme kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. De koude buffetten leveren wij op mooie schotels en schalen. Onze warme buffetten worden uiteraard warm geleverd en tijdens het diner op temperatuur gehouden in chafing dishes. Daarnaast kunnen wij ook borden en bestek voor u erbij leveren.

Op onze website www.partyschotels.nl vind u een ruim aanbod aan warme en koude buffetten. Daarnaast vind u in onze banquetingmap nog een ruim aanbod voor grotere evenementen of bedrijfsfeesten. Wilt u meer informatie of bestellen neem dan even contact op via 0900-2353337 of mail naar info@partyservice.nl.

Offerte aanvragen

Actueel

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen