Bedrijfsuitje

Aegon De AmelandOp zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten? Wij hebben werkelijk iets unieks voor u!

Boek een van onze spectaculaire dinnershows en geniet van een avondvullend programma
met heerlijk eten en drinken, een havenrondvaart en top entertainment.

Met een groter gezelschap? Dan kunt u voor uw gezelschap het schip met de diverse entertainment exclusief afhuren. Het schip is exclusief af te huren vanaf 50 tot 500 personen.

  • Reguliere dinnershowopstelling is van 50 tot 250 personen afhankelijk van de show.
  • Opstelling op alle dekken is tot maximaal 500 pers. Uw gasten zullen in dit geval geen vaste zitplaatsen hebben. Het entertainment zal over het gehele schip verspreid worden.

De avond is geheel in te vullen naar uw wensen. Wij kunnen het entertainment aanpassen, extra entertainment inzetten of themafeesten verzorgen waarbij wij het culinair aanpassen op het thema.

Neem contact op met een van onze enthousiaste medewerkers. Zij stellen samen met u een avond samen om nooit meer te vergeten!

Offerte aanvragen

Actueel

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen